Vásárlási tudnivalók

Fizetési módok

Utánvétes fizetés

Utánvéttel történő vásárlás esetén a megrendelt áru ellenértékét és a szállítás költséget az áru kézhezvételekor kell készpénzben kiegyenlíteni a futárnak, vagy a szállító kollégánknak. Kérjük, hogy minden esetben győződjön meg arról, hogy a termék csomagolása sértetlen! Ha a csomag láthatóan sérült, vagy nyitott, tagadja meg a csomag átvételét és haladéktalanul értesítsen minket.

Fizetés előre utalással

Rendelését előre, átutalással is kiegyenlítheti. A csomagot csak az átutalt összeg számlánkon történő jóváírását követően tudjuk indítani. Az áru kézhezvételekor Önt további költségek már nem terhelik.
Kérjük, hogy átutalásnál a közlemény rovatban minden esetben tüntesse fel a rendelés azonosítóját.
 Előfordulhat, hogy a megrendelt termék éppen nincs raktáron, ezért az utalás indításáról csak értesítésünket követően rendelkezzenek.

ROJAKER Kft.
Unicredit Bank: 10918001-00000102-67450001

Készpénz

Személyes áruátvétel esetén üzletünkben készpénzzel tud fizetni.

Fizetés átutalással (8,15,30 nap)

Csak cégek, illetve közületek esetén! Amennyiben Önök “csak” átutalással tudnak fizetni, úgy is rendelhetnek. Ebben az esetben a megrendelésüket küldjék el e-mailben, vagy faxon, és írják rá, hogy hány napos átutalással szeretnének, tudnak fizetni. Amennyiben webáruházon keresztül rendelnek, úgy fizetési módnak válasszák az előre utalás pontot, viszont a megjegyzés rovatba tüntessék fel, hogy átutalással szeretnének fizetni. Ebben az esetben felvesszük Önökkel a kapcsolatot, és egyeztetünk az átutalás módjával kapcsolatban.

Házhozszállítás futárszolgálattal

Internetes áruházunkban kapható termékeket a GLS, vagy az MPL futárszolgálatokkal szállítjuk el Önökhöz.

Szállítási díjak

  • nettó 50 000 Ft alatti megrendelések esetén a szállítás díja bruttó 1 990 Ft.
  • nettó 50 000 forintnál nagyobb megrendelések esetén a szállítási díja: INGYENES!

Szállítási határidők

A raktáron lévő termékeket a megrendelés napján, vagy a megrendelést követő munkanapon adjuk át a futárszolgálatnak. A raktáron nem lévő terméket a megrendeléstől számítva átlagosan 1-7 munkanapon belül rendelkezésre állnak, ezt követően tudjuk őket szállítani. Amennyiben a megrendelt termék esetlegesen nincs készleten, akkor ezt jelezzük a vásárló felé. A vásárló dönthet, hogy megvárja az esedékes szállítást, vagy következmények nélkül lemondja a megrendelést.

A csomag feladásáról e-mailben, vagy SMS-ben értesítjük. A csomag érkezése az e-mail, vagy SMS elküldését követő munkanapon várható. (Az SMS tartalmazza a várható szállítási napot.)

Szállítási díjban foglalt szolgáltatások

1 munkanapos szállítási idő: futárszolgálat partnereink a csomagot a feladást követő napon reggel 08:00 és 17:00 között próbálják meg kiszállítani az Ön által megadott címre. A kiszállítás napjának reggelén mind az MPL, mind a GLS értesítőt küld, a GLS esetében egy 3 órás kiszállítási intervallum is megjelölésre kerül.

Elektronikus csomagkövetés

Kétszeri kézbesítési kísérlet: ha Ön az adott munkanap nem tudja átvenni a csomagját, futárszolgálatunk a következő munkanap ismételten megkísérli a kézbesítést.

Utánvétes fizetés a futárnál.

Értékbiztosítás ha megsérülne a csomag)

Rendelések személyes átvétele

A megrendelt tételeket személyesen is átveheti üzletünkben (Pécs, Megyeri út 115/A.), ekkor nem kell a kiszállítási díjat megfizetnie, és az átvétel várható időpontja 24-36 órán belüli. Felhívjuk figyelmét, hogy az átvételt kizárólag ügyfélszolgálatunkkal telefonon előre egyeztetett időpontban (nyitvatartási időben) tudjuk biztosítani!

Rendeléskövetés

Amennyiben sikeresen feladta a rendelését, úgy a későbbiekben a rendelés visszaigazolásakor kapott azonosítóval bármikor lekérdezheti rendelésének állapotát.